Stacks Image 12
Wat ik bied:

Je bent van plan om zaken met Duitsland te doen? Je wenst een snelle en correcte vertaling in het Duits vanuit het Engels, Frans of Nederlands? Je vindt het belangrijk dat jouw tekst of website dan niet alleen door correcte inhoud maar vooral door zijn energieke stijl/opbouw het verschil maakt ten opzichte van anderen uit dezelfde branche? Een goede vertaler moet niet alleen de vaktaal beheersen, maar in de materie duiken en zich inleven in jouw product. Hoge flexibiliteit en competentie staan bij NEF Vertaling hoog in het vaandel. Graag help ik jou om met een sprankelende vertaling een basis voor een succesvolle zakenrelatie te leggen. Ook bij private doeleinden kan ik jou steunen, om door foutloze communicatie belangrijke relaties op te bouwen. Professioneel en met grote passie ga ik voor jou aan de slag.


Jouw voordelen als klant van NEF Vertaling:

• Als native Duitse vertaal ik alle teksten naar de Duitse taal en ben jouw aanspreekpartner voor al jouw vragen rondom vertaling, redigeren, Duitse cultuur en aanpak van op- en uitbouwen van zakenrelaties.
• Mijn vertalingen zijn aan de actuele Duitse markt en jouw doelgroep(en) aangepast
• Snel, nauwkeurig, professioneel en klantgericht: tegen een goede prijs;
• Structuur als ook inhoud met in het achterhoofd de Google ranking
• Alle vertalingen worden, indien nodig, door een tweede native speaker/vertaler gecontroleerd, zonder bijkomende kosten voor jou.