Feb 2015

Duitsland - Internationale beurzen 2015 in beeld

Hamburg is een stad die internationale sfeer uitstraalt. De ideale locatie voor deze internationale vakbeurs voor gastronomie in Duitsland

Internorga 13 - 18 maart 2015

Met 1.200 exposanten en rond 95.000 bezoekers uit 63 landen is de Internorga “the place to be” om de juiste doelgroepen op de gebieden van onder andere:

- inrichting en apparatuur
- keuken techniek en apparatuur
- voedsel, dranken en bijbehorende technieken
- bakkerij en banketbakkerij
- IT, kassasystemen en communicatie

te bereiken en nieuwe contacten te maken. Bekijk de innovaties van de internationale exposanten en laat je inspireren van de nieuwste trends rondom de hele horeca. Via deze link www.internorga.com vindt je meer informatie en kun je nog inschrijven voor dit jaar.

Door de centrale ligging van het beursgebouw zijn talrijke hotels van alle categorieën op loopafstand bereikbaar. Voor ’s avonds biedt de binnenstad van Hamburg voor ieder wat wil, After-Work-Party’s, Cocktailbars met Live-Muziek, bezoek aan de gigantische haven onder genot van een verse visbroodje of aan de beroemde Reeperbahn St.Pauli. Wie wat rustiger aan wil gaan geniet naar een korte stadswandeling van de sfeer aan het meertje de “Binnenalster “. Voor business doeleinden is een bezoek aan het Musical “König der Löwen” uiterst populair.
De moderne Metropole in het Norden is niet voor niets gekozen tot meest attractieve stad Duitslands gevolgd door Munich en Berlijn.

IN_14_4c_D