Gek op Duitsland

Zo dicht bij en van alles te bieden… Duitsland is rijk aan cultureel leven, aan historische bezienswaardigheden en landschappelijk veelzijdig, een geschickt vakantieland voor oud en jong.

Mijne heimat “Noord-Duitsland" - Uitwaaien aan de Noord-Duitse kust kun je op een van de wonderbare eilanden, traditioneel slapen in een paardenstal (een van de mooiste vakanties ooit), met de fiets langs de kust, dagje naar Denemarken of Sweden, cultuur en shopping in een van de mooiste Hanzesteden zoals Lübeck, Bremen of Hamburg, traditioneel kampvuur met pasen aan de Elbe, wandelend door de Lüneburger Heide of skiën in de Harzer berglandschap, … te veel op ze allemaal op te noemen.

In Noord-Duitsland geboren en opgegroeid neem ik je graag mee op een landschappelijke en culinaire reis, zodat je een andere kijk op dit mooie vakantieland krijgt dan uit de grote reclametrommels van een of ander reiskantoor of boekingsite. Beginnend in het Noorden met hier en daar een scheurtje uit het Oosten en Zuiden van het land, leer je land en de mensen eens heel anders kennen. Benieuwd? Volg dan mijn Blog : Gek op Duitsland